donderdag 21 april 2011

Why?



Vandaag even een persoonlijke update. We willen jullie vragen waarom jullie niet commenten. Het is misschien heel dom om het te vragen, maar toch willen we het weten. We maken onze artikels met veel plezier, maar als we geen comments krijgen dan gaan we ons afvragen of we het wel goed doen.. Want jullie zijn er wel. Ligt het aan onze posts? Ligt het aan onze schrijfstijl? Ligt het aan ons? Vinden jullie artikels niet leuk? Of wel? We wíllen juist heel graag feedback. Zo kunnen wij ons verbeteren en wordt het lezen van onze beautyblog (nog) leuker. En ookal is het maar een simpel: 'Wat een leuk artikel!' commentje. Je maakt ons er blij mee. En zeker als hij ook nog eens echt gemeend is. En heb je een vraag? Die kun je ook gewoon stellen in een comment, we proberen je er echt antwoord op te geven. (je kunt ook mailen natuurlijk, beautybymd@hotmail.com). Nouja, we willen jullie gewoon laten weten dat we het heel leuk vinden om comments te krijgen. Feedback, of gewoon een leuke comment: you make us happy! Dus de volgende keer: Schaam je niet en laat een berichtje achter! En natuurlijk vragen we jullie ook: Waarom plaatsen jullie geen comments/reageren jullie niet op artikels?

Xxxxx

(En dit is helemaal niet negatief bedoeld ofzo. We willen het gewoon vragen.)

3 opmerkingen:

  1. Ik heb geen specifieke reden om niet te reageren. Ik zal proberen vaker te reageren, want ook ik vind het fijn als mensen een berichtje achterlaten.

    Misschien kunnen jullie intense debate of zo'n soort comment systeem installeren? Dan kunnen mensen sneller door hun bloglovin rondje heen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Maccia: Dankje voor de tip! Ik ga er eens na kijken. Maar ik hoor er wel veel negatiefs over.. Dat mensen niet meer kunnen commenten enzo..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. misschien moet je dit blog meer promoten bij andere blogs of beautywebsites, enmisschien iets van winacties maken?
    dat vinden lezers altijd wel leuk!
    succes ermee!
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen